Services

TRANSFER SERVICE

Binnen 10 minuten een taxi!

Een van de succesfactoren van Deluxe Taxi Amsterdam is dat wij ernaar streven om niet op de afgesproken tijd aan te komen maar 5 minuten eerder. Doordat wij onze klanten altijd van te voren bellen of sms’en hoeven zij nooit gespannen af te wachten of er een taxi zal verschijnen een kleine moeite met een groot gemoedsrust.

Door ons groot netwerk van chauffeurs kunnen wij voor ad-hoc ritten een taxi binnen 10 minuten aanleveren in en rondom Amsterdam & Schiphol. Op het moment van een bestelling wordt de dichtsbijzijnde chauffeur gedispatched en zet deze al binnen enkele seconden koers richting uw ophaal adres. Zo zorgen we ervoor dat u op tijd komt voor u afspraak.

Geen bestemming is te gek voor woorden. Wij rijden vanuit Amsterdam en Schiphol naar waar u maar wilt.

SCHIPHOL TAXI & SCHIPHOL PICK-UPS

Taxi naar Schiphol

Bent u op zoek naar een taxi vanaf of vanuit Schiphol, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of een andere plaats? of wilt u worden afgezet op de luchthaven Schiphol? Deluxe Taxi Amsterdam is u vervoerspartner voor comfortabele ritten in een representatieve auto. Onze chauffeurs weten de weg en zetten u af op de luchthaven zonder problemen op tijd, of komen u ophalen op de luchthaven binnen bij de meeting point om u naar uw bestemming te vervoeren.

Meet & Greet Service

Binnenkort terug van een zakenreis of een vakantie? en zou u graag soepel en snel willen worden opgehaald om terug naar huis of uw vergadering te gaan? Maak gebruik van onze Meet & Greet service. Ons chauffeur houdt zichtbaar een tablet vast met uw naam of bedrijfsnaam erop vermeld zodat hij gelijk te herkennen is door u.  De chauffeur wacht binnen in Schiphol bij de meeting point, assisteert met eventuele baggage en rijdt u vervolgens comfortabel naar de gewenste bestemming. Hier vindt u meer informatie over onze pick-up service.

Waarom de Meeting Point?

Wanneer passagiers aankomen op Schiphol met alleen handbagage, nemen ze normaliter de kortste route om de aankomsthal te verlaten. Soms veroorzaakt dit misverstanden tussen de passagier en de chauffeur. Doordat de ontmoetingsplaats zich bevindt in de centrale hal naast Burger King zorgt dit ervoor dat misverstanden veel kleiner zijn. Het is van essentieel belang dat u als passagier telefonisch bereikbaar bent. Zo krijgt u van ons 60 minuten de tijd om bij uw chauffeur kostenloos aan te komen.

PRIVÉ TOURS

Amsterdam Private City Tour

Tijdens deze privé-tour zullen we u laten zien wat het historische centrum van Amsterdam te bieden heeft in het comfort van onze service levels met privé-chauffeur.

Tijdens de tour krijgt u informatie over de geschiedenis van Amsterdam, het sociale leven, de populaire winkelstraten en we tonen u de beste plaatsen om te bezoeken naar uw wensen. Enkele hoogtepunten van deze tocht zijn onder meer de Dam en het Koninklijk Paleis, de mooie Amsterdamse grachtengordel, de Wallen, het Anne Frank Huis, de Oude Kerk, het beroemde warenhuis De Bijenkorf en het historische gebouw De Beurs, evenals één of meer van onze stadsmarkten.

Dutch Countryside Tour

Naast het zien van de bezienswaardigheden in de grote steden, kunt u kennis maken met een aantal van de “verborgen steden” die toeristen vaak missen. Ook krijgt u tijdens deze tour informatie over markante persoonlijkheden die geschiedenis hebben geschreven in de stad, zowel vroeger als nu.

De meest populaire dag tour die regelmatig geboekt wordt brengen wij u naar de Zaanse Schand, Volendam en rijden wij door naar Giethoorn. Deze tour duurt circa 8uur. Vindt hier meer informatie over onze tours

Privé Tours

Ontdek Nederland comfortabel en in stijl met uw privé-chauffeur/gids

Professionele privé-tours op maat door heel Nederland met een gekwalificeerde chauffeur/gids. Onze service is ideaal voor senioren, gezinnen, particuliere groepen, VIP’s en reizigers met speciale behoeften en wensen. Ons gemotiveerd team van getrainde chauffeurs/gidsen worden gerekend tot de meest ervaren en deskundigen van Nederland. Dit stelt u in staat om tijdens uw (korte) verblijf veel meer van Nederland te zien.

Wij hebben tour pakketten en u kunt zelf u tour samenstellen. De meest geboekte tours zijn:

Airport Transit City Tour

Heeft u vaak een transit in Amsterdam? Heeft u nog nooit de mogelijkheid gehad om Amsterdam te zien?

Tijdens onze privé-tour zullen we u laten zien wat het historische centrum van Amsterdam te bieden heeft in het comfort van een privé-auto/minibus met chauffeur. Deze tour kan geheel worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften. Ga met ons mee en en leer het hart van Amsterdam kennen zoals de Amsterdammers het kennen!

Aan het einde van de tour zal de chauffeur u bij de vertrekhal van de luchthaven Schiphol afzetten zodat u op tijd bent voor uw volgende vlucht. Vindt hier meer informatie over onze privé tours.

Zaanse Schans Priv€ Tours
Taxi Hourly Service

UUR SERVICE & ROADSHOWS

Boek een Service Level per uur

Moet u meerdere locaties in één dag bezoeken? Heeft u behoefte aan een chauffeur die stand-by staat en direct koers kan zetten naar uw volgende bestemming? Bij Deluxe Taxi Amsterdam kunt u eenvoudig een service level afhuren voor de gewenste tijdsbestek.

U kunt een planning aanleveren die de chauffeur moet volgen of u kunt ter plekke aangeven waar u naar toe wilt. De chauffeur en de gewenste voertuig is volledig tot uw beschikking voor de door u geboekte tijd.

Voorwaarden van onze uur service is dat de eind bestemming dient te eindigen als in de zelfde omgeving als de ophaal locatie. U krijgt per uur 25km aan reis afstand.

HEEFT U NOG VRAGEN? NEEM CONTACT OP