GOEDKOPE SCHIPHOL TAXI

Schiphol Taxi vliegtuig

RESERVEER DIRECT UW SCHIPHOL TRANSFER

Standard Taxi

Schiphol <> Eindhoven

225
  • 4 Passengers
  • 2 Large + 2 Small Suitecases

Schiphol <> Rotterdam

125
  • 4 Passengers
  • 2 Large + 2 Small Suitecases

Schiphol <> The Hague

70
  • 4 Passengers
  • 2 Large + 2 Small Suitecases

Schiphol <> Amsterdam

40
  • 4 Passengers
  • 2 Large + 2 Small Suitecases

Ander Bestemming? Geen Probleem vul uw gegevens in de calculator en ontvang direct een vaste prijs voor uw Schiphol Taxi!

Eenvoudig Taxi Reserveren

EENVOUDIG ONLINE RESERVEREN

Reserveer uw Schiphol taxi direct online in ons agenda. Volg de stappen en begin u reis met gemoedsrust.

Snel een Schiphol Taxi

GRATIS WACHTEN

Neem de tijd en ontspan. Een pick-up op de luchthaven omvat 60 minuten gratis wachttijd, 12 minuten voor alle andere ophaal punten.

Goedkope Schiphol Taxi

GOED VOOR UW PORTOMONEE

Naast onze luxe varianten geven wij u ook de mogelijkheid om zo goedkoop mogelijk naar Schiphol te gaan. De goedkoopste Schiphol taxi reserveert u hier!

Schiphol Taxi

WIJ MONITOREN UW VLUCHT

Voor Schiphol pick-ups volgen wij uw vlucht en zorgen wij ervoor dat wij inspelen op eventuele tijds wijzigingen in uw landingstijd. Zo bent u verzekerd van een gegarandeerd pick up vanaf de luchthaven. Boekt u eerste keer met ons? Neem dan even onze Schiphol Ophaal Instructies door.

Gratis Taxi Annuleren

WIJZIG / ANNULEER KOSTENLOOS !

Wij snappen als geen ander dat er altijd iets in uw planning kan veranderen. U kunt altijd kostenloos wijzigen en 1uur van te voren gratis annuleren.

UW REIS BEGINT BIJ ONS

TIJD IS BIJ ONS GEEN PROBLEEM

BINNEN 10 MIN. KUNNEN WIJ ER AL STAAN!

Heeft u op het laatste moment een Schiphol taxi nodig vanuit Amsterdam of omstreken? Door ons groot netwerk van chauffeurs in en rondom Amsterdam kunnen wij een taxi aanleveren binnen 10 minuten!

voor opdrachtgevers die ad-hoc bestellen zijn wij dus een perfect vervoerspartner. U kunt telefonisch 020 3030 770 contact opnemen, wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe. Ons chauffeur zet binnen enkele seconden koers naar uw adres, waardoor we u zo vlot mogelijk kunnen ophalen om u naar de luchthaven te brengen.

Op die manier bent u nog gewoon op tijd voor uw vlucht!

DRAAG BIJ AAN EEN GROEN MILIEU

DRAAG BIJ AAN EEN SCHOON MILIEU!

Helaas is Schiphol een van de grootste vervuilers van ons land. Gelukkig heeft u de mogelijkheid om hierin een verschil te maken. Door zo groen mogelijk met ons taxi naar Schiphol te gaan!

GRATIS MEET & GREET SERVICE OP SCHIPHOL

VOOR DE BUSINESS VOERTUIGEN ZIT MEET & GREET INBEGREPEN!

Voor de business taxi zit Meet & Greet er standaard gratis inbegrepen. Al onze tarieven die de boekingsmodule aangeeft komen dan ook geen meerkosten bij voor Schiphol pick-ups!

Daarnaast monitoren wij uw vlucht en spelen in op eventuele vertragingen of vervroegingen! Zo bent u altijd verzekerd van een taxi die klaar staat om u te vervoeren naar u gewenste bestemming.

Ons Meet & Greet service houdt in dat uw chauffeur u op zal wachten binnen in Schiphol bij de Meeting point. Hier Vindt uw meer informatie over de ophaal instructies