SCHIPHOL TAXI

Schiphol Taxi vliegtuig

RESERVEER DIRECT UW SCHIPHOL TAXI

Standard Taxi

Reizen via Taxi Amsterdam Airport geeft een rustig gevoel

We hebben het al kort even genoemd, maar het is van belang om het nog een keer te benoemen. Door te gaan voor een Taxi Amsterdam Schiphol zal je met een rustig gevoel het vliegtuig in kunnen stappen. Omdat onze chauffeurs precies weten waar ze moeten zijn. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken om mogelijke vertragingen. Je bent ruim op tijd aanwezig bij de gate, scheelt een hoop gedoe.

Het is veel prettiger reizen

Iedereen die ooit eens een keer in een taxi heeft gezeten weet natuurlijk dat een taxi veel prettiger reizen is dan met het openbaar vervoer. Onze chauffeurs doen er alles aan om je een zo prettig mogelijke rit te bezorgen. De prettige stoelen, het vriendelijke contact met de chauffeur en natuurlijk de hulp die je krijgt bij het in en uitladen van je bagage. Door te gaan voor onze Schiphol Taxi Amsterdam zal je jouw reis een stuk aangenamer kunnen beginnen.

Eenvoudig Taxi Reserveren

EENVOUDIG ONLINE RESERVEREN

Reserveer uw Schiphol taxi direct online in ons agenda. Volg de stappen en begin u reis met gemoedsrust.

Snel een Schiphol Taxi

GRATIS WACHTEN

Neem de tijd en ontspan. Een pick-up op de luchthaven omvat 60 minuten gratis wachttijd, 12 minuten voor alle andere ophaal punten.

Goedkope Schiphol Taxi

GOED VOOR UW PORTOMONEE

Naast onze luxe varianten geven wij u ook de mogelijkheid om zo goedkoop mogelijk naar Schiphol te gaan. De goedkoopste Schiphol taxi reserveert u hier!

Schiphol Taxi

WIJ MONITOREN UW VLUCHT

Voor Schiphol pick-ups volgen wij uw vlucht en zorgen wij ervoor dat wij inspelen op eventuele tijds wijzigingen in uw landingstijd. Zo bent u verzekerd van een gegarandeerd pick up vanaf de luchthaven. Boekt u eerste keer met ons? Neem dan even onze Schiphol Ophaal Instructies door.

Gratis Taxi Annuleren

WIJZIG / ANNULEER KOSTENLOOS !

Wij snappen als geen ander dat er altijd iets in uw planning kan veranderen. U kunt altijd kostenloos wijzigen en 1uur van te voren gratis annuleren.

Schiphol <> Eindhoven

225
  • 4 Passengers
  • 2 Large + 2 Small Suitecases

Schiphol <> Rotterdam

125
  • 4 Passengers
  • 2 Large + 2 Small Suitecases

Schiphol <> The Hague

70
  • 4 Passengers
  • 2 Large + 2 Small Suitecases

Schiphol <> Amsterdam

40
  • 4 Passengers
  • 2 Large + 2 Small Suitecases

Ander Bestemming? Geen Probleem vul uw gegevens in de calculator en ontvang direct een vaste prijs voor uw Schiphol Taxi!

UW REIS BEGINT BIJ ONS

TIJD IS BIJ ONS GEEN PROBLEEM

BINNEN 10 MIN. KUNNEN WIJ ER AL STAAN!

Heeft u op het laatste moment een Schiphol taxi nodig vanuit Amsterdam of omstreken? Door ons groot netwerk van chauffeurs in en rondom Amsterdam kunnen wij een taxi aanleveren binnen 10 minuten!

voor opdrachtgevers die ad-hoc bestellen zijn wij dus een perfect vervoerspartner. U kunt telefonisch 020 3030 770 contact opnemen, wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe. Ons chauffeur zet binnen enkele seconden koers naar uw adres, waardoor we u zo vlot mogelijk kunnen ophalen om u naar de luchthaven te brengen.

Op die manier bent u nog gewoon op tijd voor uw vlucht!

DRAAG BIJ AAN EEN GROEN MILIEU

DRAAG BIJ AAN EEN SCHOON MILIEU!

Helaas is Schiphol een van de grootste vervuilers van ons land. Gelukkig heeft u de mogelijkheid om hierin een verschil te maken. Door zo groen mogelijk met ons taxi naar Schiphol te gaan!

GRATIS MEET & GREET SERVICE OP SCHIPHOL

VOOR DE BUSINESS VOERTUIGEN ZIT MEET & GREET INBEGREPEN!

Voor de business taxi zit Meet & Greet er standaard gratis inbegrepen. Al onze tarieven die de boekingsmodule aangeeft komen dan ook geen meerkosten bij voor Schiphol pick-ups!

Daarnaast monitoren wij uw vlucht en spelen in op eventuele vertragingen of vervroegingen! Zo bent u altijd verzekerd van een taxi die klaar staat om u te vervoeren naar u gewenste bestemming.

Ons Meet & Greet service houdt in dat uw chauffeur u op zal wachten binnen in Schiphol bij de Meeting point. Hier Vindt uw meer informatie over de ophaal instructies

Nog steeds niet overtuigd? Hieronder nog een paar redenen waarom u een taxi amsterdam airport zou moeten reserveren.

Het is goedkoper!

Je denkt misschien, hoe kan het dat een Schiphol Taxi Amsterdam goedkoper is dan de andere vormen van vervoer? Dit komt voornamelijk door het feit dat je voor de trein naar Schiphol veel meer kwijt bent dan je denkt. Je moet per persoon betalen, ga je met het gezin op vakantie dan kunnen de kosten hiervoor vrij hoog oplopen. Bij onze Taxi Amsterdam Schiphol heb je dit probleem niet meer. Het is namelijk mogelijk om met heel je gezin naar het vliegveld te rijden.

Het is makkelijker met de bagage

Laten we eerlijk zijn, al die koffers meenemen in de bus of in de trein zal niet echt een optie zijn. Vooral de mensen die een lange reis maken naar een ver land hebben er veel baat bij om te kiezen voor een Taxibusje naar Schiphol. Dankzij onze Taxi naar Schiphol Amsterdam heb je namelijk veel meer plek om al je spullen mee te nemen. Hierdoor is het geen enkel probleem als je aankomt met een groot aantal koffers, onze chauffeur helpt je met plezier om het allemaal in de Taxi Schiphol Amsterdam te krijgen. Scheelt je een hele hoop gesleep en gesjouw.

Huur vandaag nog een Taxi Amsterdam Schiphol

Je ziet wel dat er echt ontzettend veel voordelen zitten aan het reserveren van een Taxi Amsterdam Schiphol. Door dan ook te kiezen voor onze Taxi Amsterdam Schiphol zal je altijd een vakantie beginnen op een prettige en vooral rustige manier. We zetten ons elke dag weer in om mensen te helpen met hun vervoer naar of vanaf Schiphol, dit is dan ook waar wij ons bekend mee hebben weten te maken.

Hier op de website kan je alle informatie vinden die van belang kan zijn bij het regelen van een Taxi Amsterdam Airport. Mocht je vragen hebben over onze diensten dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn altijd bereid om je van antwoord te voorzien. Kom je juist terug van vakantie en ben je op zoek naar een taxi? Ook in dit geval zijn wij er voor je, je kunt namelijk kiezen voor een Taxi Vanaf Schiphol.