Privé Tours

Op zoek naar de leukste Privé Tours

Privé Chauffeur

Wij schatten de kans vrij groot in dat jij op zoek bent naar een leuke Privé Tour, je bent immers niet voor niets bij ons op de site terecht gekomen. Wij staan voor je klaar als het aankomt op het organiseren van alle mogelijke soorten Privé Tours. Onze chauffeurs brengen je niet alleen naar de locatie, maar laten je ook nog eens alles zien van de omgeving. Mocht je hier graag wat meer over te weten willen komen dan is het geen verkeerd idee om dit artikel even goed door te nemen. We hebben het namelijk wat makkelijker voor je gemaakt door de belangrijkste informatie hieronder op een rijtje te zetten.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN PRIVÉ TOUR?

Voordat we ingaan op de verschillende soorten Privé Tours is het van belang om eerst even te kijken naar de Privé Tours zelf. Waarom zou je namelijk een Privé Tour moeten boeken? Het voornaamste voordeel is dat je door middel van een eigen Privé Tour niet meer met het openbaar vervoer moet. In een drukke stad kan het al snel erg vol worden in de bus of in de trein. Dit is niet echt waar je op zit te wachten voor een dagje weg. Kiezen voor een Privé Tour kan hier eenvoudig verandering in brengen, je beschikt namelijk altijd over je eigen voertuig met chauffeur. Dit zorgt er niet alleen voor dat je op een comfortabele manier kunt reizen, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je geen last meer hebt van vertragingen. Zo heb je genoeg tijd voor de tour op de bestemming die je hebt gekozen.

DE VOORDELEN

Een ander voordeel is dat je de tijd kunt nemen om de locatie te ontdekken. Wanneer je kiest voor een tour met een groep dan gaat het vaak erg snel. Mocht je wat langer willen blijven hangen bij een bepaald stuk van de stad dan is hier vaak geen mogelijkheid voor. Daar komt ook nog eens bij dat het lastig is om de gids te verstaan wanneer je in een grote groep loopt. Kiezen voor Privé Tours zorgt ervoor dat je een tour zult beleven waar je tenminste wel alles kunt horen. Heb je toch iets gemist dan zullen onze chauffeurs alles even herhalen, zo hoef je niets te missen van de rondleiding. Door deze voordelen is het boeken van één van onze Privé Tours dé keuze om te maken voor jouw vrije dag.

Chauffeur Tours

ALLES IN EEN PAKKET – PROFESIONELE PRIVÉ TOURS

Zoals je waarschijnlijk al wel hebt gezien is het bij ons mogelijk om alle mogelijke soorten Privé Tours te boeken. Wij zijn oorspronkelijk begonnen als taxi centrale, echter zijn wij erachter gekomen dat mensen veel profijt ondervinden aan een begeleide tour. Om ervoor te zorgen dat jij de tijd van je leven zult hebben kiezen wij enkel en alleen voor de chauffeurs die jou op de beste manier kunnen helpen. Dit begint al op het moment dat wij de mensen thuis ophalen. Alle wagens in ons wagenpark  zijn comfortabel en ruim, hierdoor kun je tijdens de rit op een prettige manier zitten. Tijdens de rit kan de chauffeur al het een en ander vertellen over de locatie die je bezoekt.

ONZE CHAUFFEURS

Het spreekt voor zich dat onze chauffeurs alles weten over de plek die ze bezoeken. Van de geschiedenis van de Keukenhof tot aan algemene kennis over Amsterdam. Tijdens de Privé Tour is het altijd mogelijk om vragen te stellen aan de chauffeurs. Ze zullen je vervolgens wat meer vertellen over de locatie zelf. Na afloop ga je samen met de andere deelnemers weer terug naar de auto. Zo hoef je niet meer op een overvolle bus te wachten, maar weet je zeker dat je ook op de terugweg comfortabel kunt zitten.

Zaanse Schans Priv€ Tours
  • Privé Tours Madurodam

Iedereen zou in zijn leven een keer bij Madurodam geweest moeten zijn. Dit is dé plek waar je heel Nederland in het klein kunt zien. Van een miniatuur Schiphol tot een replica van de Dam, alles kan je vinden in Madurodam. Onze chauffeurs zullen ervoor zorgen dat je alles leert wat er maar te leren valt over dit bijzondere park. Aangezien het nog wel eens druk kan zijn in de stad is het prettig om middels een privé tour altijd op tijd te verschijnen. Geen gedoe meer met grote groepen, maar een tour door Madurodam die je geheel op je eigen tempo kunt volgen. Dankzij onze tour leer je de stad Rotterdam pas echt kennen! Meer informatie Madurodam

Welke Privé Tours zijn er mogelijk?

Nu je meer weet over wat je van ons kunt verwachten is het van belang om in te gaan op de Privé Tours die er geboekt kunnen worden middels onze site. Het is op dit moment mogelijk om een keuze te maken uit diverse bestemmingen. Welke bestemmingen zijn dit vraag je je af? We hebben hieronder een selectie opgenomen met de bestemmingen die gekozen kunnen worden voor een Privé Tour, zo weet je precies waar je voor kunt kiezen.

  • Privé Tour Zaanse Schans

Op de eerste plaats is het mogelijk om te kiezen voor onze Privé Tours naar de Zaanse Schans. Dit gebied laat zien hoe het er vroeger uitzag in ons land. De prachtige windmolens aan de horizon maken dit een ideale optie voor de mensen die mooie foto’s willen maken. De Zaanse Schans is een gedeelte van de stad Zaandijk. Van alle plekken in Nederland is dit de locatie waar de windmolens over de jaren heen het mooist bewaard zijn gebleven. Kies je voor een Privé Tour naar deze locatie dan leer je onder andere waar de windmolens voor bedoeld zijn en hoe ze werken. Uiteraard kan je tijdens de tour ook een kijkje nemen in de molen zelf, dit geeft je gelijk meer inzicht in hoe het er vroeger aan toe ging. Vindt hier meer informatie over de Zaanse Schans

  • Privé Tour Giethoorn

Giethoorn wordt ook wel eens het Venetië van Nederland genoemd. Wanneer je er voor het eerst komt weet je gelijk waar deze naam vandaan komt. In Giethoorn zijn er namelijk ontzettend veel grachten te vinden. Door deze kleine kanaaltjes door het dorp krijgt het bijna een sprookjesachtige uitstraling. Vind je het leuk om de Hollandse sfeer te ontdekken dan zijn de Privé Tours naar deze locatie dé keuze voor jou. Hoewel het een relatief klein dorp is kan je hier meer dan genoeg zien en beleven. Aangezien het hier vrij druk kan zijn is het boeken van een Privé Tour ideaal, je weet zeker dat je altijd in een rustig voertuig de rit kunt afleggen. Meer informatie over Giethoorn.

  • Privé Tour Amsterdam

Ben je nog nooit in Amsterdam geweest dan is het echt noodzakelijk om hier verandering in te brengen. Als hoofdstad van Nederland is Amsterdam een stad die je gewoonweg gezien moet hebben. Hoewel de stad onder toeristen bekend is geworden door de Wallen en de coffeeshops is er veel meer te ontdekken. De prachtige herenhuizen aan de Prinsengracht en de vele gezellige winkelstraten maken dit een bijzondere stad om te zien. Tijdens onze Privé Tours zal je meer leren over de geschiedenis van de stad. Onze chauffeurs laten je met plezier de mooiste plekken van de stad zien. Zo kom je op plekken waar de meeste toeristen niet gelijk aan denken. Hierdoor krijg je pas echt een goed beeld over deze eeuwenoude stad in Noord Holland. Zoek hier inspiratie op over Amsterdam.

  • Privé Tours Keukenhof

Nederland staat natuurlijk bekend om de tulpen. Hoewel de tulp oorspronkelijk uit Turkije komt is het een bloem die echt Hollands is, dit komt natuurlijk door de Gouden Eeuw. Vind je deze bloemen prachtig om te zien dan zou je zeker eens een bezoekje moeten brengen aan het Keukenhof middels een van onze Privé Tours. Zoals je waarschijnlijk wel weet staat het Keukenhof bekend om de grote velden met alle soorten kleuren tulpen. Van blauw tot aan paars, van geel tot aan rood. Onze chauffeurs kunnen je meer vertellen over de bloemenvelden zelf, maar ook over de grootschalige handel in tulpen uit Nederland. Na afloop kijk je echt anders naar de tulp wanneer je deze ergens ziet staan! Zie hier meer informatie over Keukenhof

  • Privé Tour Rotterdam

De laatste mogelijkheid is om ons in te schakelen voor een tour door de stad Rotterdam. Het contrast met een oude stad als Amsterdam is duidelijk te zien. In Rotterdam vind je veel nieuwe gebouwen, prachtig moderne pleinen en talloze hippe gebieden. Laat je begeleiden door een tour in het centrum en kom alles te weten over de historie van de stad. Ga op onderzoek uit in de Kop van Zuid en neem een kijkje bij de Markthal. Tijdens de tour komt alles aan de orde. Zo weet je pas zeker dat je de stad met de mooiste skyline zelf kunt ontdekken! Meer informatie Rotterdam

Profesionele Chauffeur

VOOR WIE ZIJN DE PRIVÉ TOURS BEDOELD?

Het leuke aan onze Privé Tours is dat deze echt door iedereen gevolgd kunnen worden. Onze chauffeurs zijn in staat om iedereen wat te vertellen over de locatie die je bezoekt. Jong en oud is welkom bij ons voor alle mogelijke soorten Privé Tours. Zoals we al kort hebben vermeld is het met de Privé Tours mogelijk om echt een persoonlijke tour te hebben. Mocht je wat minder hard lopen dan is dit geen probleem, onze chauffeurs kunnen overal rekening mee houden. Dit maakt het ook mogelijk voor senioren om een leuke dag te beleven. Onze Privé Tours zijn er voor iedereen die graag wat meer te weten wilt komen over de mooiste plekjes die je in ons land maar kunt bezoeken!

HEB JE VRAGEN OVER ONZE PRIVÉ TOURS?

We hopen dat je door middel van dit artikel een beter inzicht hebt gekregen in de mogelijkheden als het aankomt op het boeken van Privé Tours middels ons bedrijf. Door te kiezen voor ons weet je zeker dat alles uit handen wordt genomen. Het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt over de manier waarop wij te werk gaan bij het organiseren van de Privé Tours. Hier op de site kan je nog veel meer informatie vinden die van belang kan zijn. Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk om even contact met ons op te nemen, een van onze specialisten zal je zo snel mogelijk verder helpen. Wij zijn dé aanbieder als het aankomt op het boeken van alle mogelijke soorten Privé Tours! U kunt ook direct online boeken middels de online bookings module. Kies voordat u de module start de uur service.

Fout: Contact formulier niet gevonden.