OVER ONS

EEN TIJDJE TERUG...

Vanaf 2001 is de oprichter begonnen met het vervoeren van personen in en rondom Amsterdam. Al gauw ontdekte hij zijn klanten waarde hechten aan service en kwaliteit. Deluxe Taxi Amsterdam heeft hier mooi op kunnen inspelen waardoor we nu maandelijks meer dan 700 transfers verzorgen. In de loop van de jaren hebben wij onze wagenpark kunnen uitbreiden en zijn we verschillende vormen van vervoer gaan aanbieden.

Passie voor mobiliteit…

Deluxe Taxi Amsterdam is een taxibedrijf gevestigd in Amsterdam en operationeel door heel Nederland. U kunt bij Deluxe Taxi Amsterdam eenvoudig online een gewenste service level reserveren. Door de ruime variatie aan service levels hebben wij een mobiliteits oplossing voor iedereen. Na slechts een paar klikken geven wij u een vaste bedrag voor de gewenste rit / uur service voor een gewenst voertuig. De prijzen zijn inclusief de chauffeur, het voertuig, de kilometers en belastingen. Telefonische boekingen zijn uiteraard ook mogelijk. Dit alles 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

RIJ MET ONS EN KIES VOOR EEN SCHONER WERELD

Deluxe Taxi Amsterdam geeft om het milieu en om onze omgeving. Wij streven er naar om een volledig electrisch wagenpark te bezitten. Wij zijn al aardig op weg, zo bezitten wij momenteel al 45 electirische voertuigen.

WAAR STAAN WE NU?

Wij bieden op dit moment een variatie aan service levels en verrichten circa 700+ transfer per maand. Tijdens uw transfer kunt u ongestoord voorbereiden op uw vergadering, gesprekken voeren of gewoon ontspannen en genieten van de reis.

Gedreven door kwaliteit

Uiteraard worden alle voertuigen visueel aantrekkelijk en technisch onderhouden. Verder werken wij alleen samen met zorgvuldig geselecteerde en opgeleide chauffeurs die een interne Social Service Training (SST) et goed gevolg aflegd hebben.

Alle chauffeurs spreken standaard Nederlands en Engels. Om de bedrijfsprocessen efficienter te laten lopen hebben wij een applicatie ontwikkelt voor frequente bestellers. Dit maakt het voor de gebruiker en onze chauffeurs gemakkelijker en is het eenvoudiger en sneller om een reservering te plaatsten.

× How can we help you?