FAQ & Contact

FAQ

Hoe reserveer ik een taxi?

U kunt gemakkelijk een taxi reserveren door op fr home pagina of de Schiphol Taxi pagina de gevraagde gegevens in te vullen. Nadat u de gevraagde gegevens heeft ingevuld wordt de ritprijs berekend en kunt u online betalen. U kunt ook een taxi bestellen door te mailen naar info@deluxetaxiamsterdam.com of te bellen naar 020 3030 770. Zakelijke klanten kunnen inloggen via de website.

Worden de prijzen weergegeven per persoon of per voertuig?

De getoonde prijzen zijn altijd per voertuig en zijn inclusief alle belastingen, fooien en vergoedingen. Het maximale aantal passagiers en tassen dat comfortabel in elk voertuig past, wordt onder elke autoklasse weergegeven. Het aantal passagiers heeft geen invloed op de prijs.

Wat als mijn vlucht of trein vertraging heeft?

Voor luchthaven pickups heeft u een gratis wachttijd van 60 minuten. We begrijpen dat er mogelijk problemen zijn die u niet zelf in de hand hebt en die tot onverwachte vertragingen kunnen leiden. Door uw vlucht nummer te vermelden tijdens het boeken, kan uw chauffeur uw aankomsttijd bijhouden en uw ophaaltijd dienovereenkomstig aanpassen. Als er een lange wachttijd is en de bestuurder niet kan wachten, nemen we contact met u op om een alternatieve oplossing uit te werken.

Wat is een Meet & Greet service?

Uw chauffeur haalt u binnen in Schiphol op bij de Meeting point met u naam of bedrijf op een tablet vermeld. Begeleid de passagier naar de voertuig en helpt u met uw baggage.

Wat is het annuleringsbeleid van Deluxe Taxi Amsterdam?

Voor een transfer is annulering kosteloos als er meer dan één uur resteert voor de overeengekomen ophaaltijd. Als er een uur of minder vóór de overeengekomen ophaaltijd is, moet de totale prijs worden betaald. Voor boekingen per uur is annulering kosteloos als er meer dan 24 uur over zijn voor de overeengekomen ophaaltijd. Als er 24 uur of minder vóór de overeengekomen ophaaltijd is, moet de totale prijs worden betaald.

Hoe voeg ik extra tussenstops toe aan mijn boeking?

Het is niet mogelijk om extra tussenstops toe te voegen aan een enkele transfer via de boekingsmodule van de website. Als u tijdens uw rit één of meerdere tussenstops wilt maken, raden we u aan om een van onze service levels per uur te boeken. U kunt u wensen natuurlijk ook naar ons mailen dan zullen wij u een gepast offerte toesturen.

Kan ik een specifiek voertuig boeken?

Het is mogelijk om een specifiek voertuig te boeken via e-mail. Via de online boeking module is het niet mogelijk om een specifiek voertuig te boeken. U krijgt altijd een voertuig van de gewenste categorie. DTA heeft het recht om stilzwijgend een upgrade te verlenen.

CONTACT

ATDS Taxi
Martini van Geffenstraat 132
1068 GL Amsterdam

Heeft u nog vragen?
Neem contact op via :

E-MAIL

Antwoord binnen 1uur :
info@deluxetaxiamsterdam.com

TELEFOON

Bel ons op :
020 3030 770

CONTACT FORMULIER

Fout: Contact formulier niet gevonden.

× How can we help you?