FAQ & Contact

FAQ

Hoe reserveer ik een taxi?

U kunt gemakkelijk een taxi reserveren door op fr home pagina of de Schiphol Taxi pagina de gevraagde gegevens in te vullen. Nadat u de gevraagde gegevens heeft ingevuld wordt de ritprijs berekend en kunt u online betalen. U kunt ook een taxi bestellen door te mailen naar info@deluxetaxiamsterdam.com of te bellen naar 020 3030 770. Zakelijke klanten kunnen inloggen via de website.

Worden de prijzen weergegeven per persoon of per voertuig?

De getoonde prijzen zijn altijd per voertuig en zijn inclusief alle belastingen, fooien en vergoedingen. Het maximale aantal passagiers en tassen dat comfortabel in elk voertuig past, wordt onder elke autoklasse weergegeven. Het aantal passagiers heeft geen invloed op de prijs.

Wat als mijn vlucht of trein vertraging heeft?

Voor luchthaven pickups heeft u een gratis wachttijd van 60 minuten. We begrijpen dat er mogelijk problemen zijn die u niet zelf in de hand hebt en die tot onverwachte vertragingen kunnen leiden. Door uw vlucht nummer te vermelden tijdens het boeken, kan uw chauffeur uw aankomsttijd bijhouden en uw ophaaltijd dienovereenkomstig aanpassen. Als er een lange wachttijd is en de bestuurder niet kan wachten, nemen we contact met u op om een alternatieve oplossing uit te werken.

Wat is een Meet & Greet service?

Uw chauffeur haalt u binnen in Schiphol op bij de Meeting point met u naam of bedrijf op een tablet vermeld. Begeleid de passagier naar de voertuig en helpt u met uw baggage.

Wat is het annuleringsbeleid van Deluxe Taxi Amsterdam?

Voor een transfer is annulering kosteloos als er meer dan één uur resteert voor de overeengekomen ophaaltijd. Als er een uur of minder vóór de overeengekomen ophaaltijd is, moet de totale prijs worden betaald. Voor boekingen per uur is annulering kosteloos als er meer dan 24 uur over zijn voor de overeengekomen ophaaltijd. Als er 24 uur of minder vóór de overeengekomen ophaaltijd is, moet de totale prijs worden betaald.

Hoe voeg ik extra tussenstops toe aan mijn boeking?

Het is niet mogelijk om extra tussenstops toe te voegen aan een enkele transfer via de boekingsmodule van de website. Als u tijdens uw rit één of meerdere tussenstops wilt maken, raden we u aan om een van onze service levels per uur te boeken. U kunt u wensen natuurlijk ook naar ons mailen dan zullen wij u een gepast offerte toesturen.

Kan ik een specifiek voertuig boeken?

Het is mogelijk om een specifiek voertuig te boeken via e-mail. Via de online boeking module is het niet mogelijk om een specifiek voertuig te boeken. U krijgt altijd een voertuig van de gewenste categorie. DTA heeft het recht om stilzwijgend een upgrade te verlenen.

Is het makkelijk om een taxi te krijgen in Amsterdam?

Natuurlijk, het is ontzettend eenvoudig om een taxi te krijgen in Amsterdam. Je kunt er een vinden bij aangewezen stands of van tevoren boeken via lokale transferservices. Deluxe Taxi Amsterdam is een eersteklas optie, die ophaal- en wegbrengdiensten binnen de stad aanbiedt, evenals betrouwbare transfers van en naar de luchthaven Schiphol. Met hun professionele service en transparante prijzen zijn ze de ideale keuze voor naadloos vervoer in Amsterdam.

Hoeveel kost een taxi van Amsterdam naar Rotterdam?

De geschatte kosten voor een taxi van Amsterdam naar Rotterdam liggen tussen de €150 en €200. Houd er rekening mee dat dit een ruwe schatting is en de daadwerkelijke prijzen kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de taxiservice, verkeersomstandigheden en eventuele extra diensten of stops die tijdens de reis worden aangevraagd. Het is raadzaam om de tarieven te bevestigen bij de taxiserviceprovider voordat de reis begint.

Kan ik in Amsterdam van tevoren een taxi reserveren?

Ja, je kunt zeker van tevoren een taxi reserveren in Amsterdam. Via onze website kun je afspraken maken voor een vooraf geplande taxiservice. Als het gaat om betrouwbare voorafgaande boekingen, steekt Deluxe Taxi Amsterdam eruit als een eersteklas optie. Hun service zorgt voor een stipte en betrouwbare ervaring, waardoor de betrouwbaarheid van je rondleiding in Amsterdam wordt versterkt.

Wat zijn de kosten van een taxi in Amsterdam?

De kosten van een taxi in Amsterdam kunnen variëren op basis van factoren zoals afstand, tijdstip van de dag en het taxibedrijf. Als ruwe schatting bedraagt het initiële tarief wanneer je in een taxi stapt ongeveer €2,95 tot €3,50. Daarnaast is er een vergoeding van ongeveer €2,20 per kilometer. Houd er rekening mee dat dit benaderende prijzen zijn en iets kunnen variëren afhankelijk van de specifieke taxiservice die je gebruikt. Het is raadzaam om het tarief te bevestigen bij de taxichauffeur of de dienstverlener voordat je aan je reis begint.

Is een Uber goedkoper dan een taxi in Amsterdam?

Ja, lokale taxiservices in Amsterdam zijn over het algemeen goedkoper vergeleken met Uber. Gemiddeld genomen kunnen lokale taxi’s ongeveer 20-30% minder duur zijn dan het gebruik van Uber voor dezelfde afstand. Hierdoor is het kiezen voor een lokale taxiservice een kosteneffectievere keuze voor vervoer binnen de stad.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt voor je taxirit in Amsterdam zowel contant als met creditcards betalen. Voor extra gemak en om mogelijke problemen te voorkomen, wordt het ten zeerste aanbevolen om van tevoren te reserveren. Dit stelt je in staat om je rit en betaalmethode van tevoren te regelen, zodat je een naadloze ervaring hebt.

Is het mogelijk om een taxi te reserveren in Amsterdam voor een groep mensen?

Ja, het is mogelijk om een taxi te reserveren in Amsterdam voor een groep mensen. Standaard sedan auto’s zijn doorgaans geschikt voor maximaal drie passagiers. Als je een grotere groep hebt, is het raadzaam om een minibus of een voertuig te boeken dat aan je specifieke behoeften voldoet. Om vervoer voor je groep te regelen, kun je Deluxe Taxi Amsterdam bellen op +31 20 3030 770 voor voorafgaande reservering en ervoor zorgen dat iedereen in je gezelschap comfortabel en gemakkelijk kan reizen.

Hoe lang duurt een luchthaventransfer van Amsterdam?

De duur van een luchthaventransfer in Amsterdam kan variëren afhankelijk van factoren zoals verkeer en de specifieke locatie binnen de stad. Gemiddeld duurt een transfer vanaf de luchthaven Schiphol naar het centrum van Amsterdam ongeveer 30-45 minuten met de taxi. Het is echter belangrijk om wat extra tijd in te plannen tijdens drukke reisuren of in geval van onverwachte vertragingen.

Is het veilig om een taxi te gebruiken in Amsterdam?

Ja, het is volkomen veilig om een taxi te gebruiken in Amsterdam. De stad heeft een goed gereguleerd taxisysteem, en gelicentieerde taxi’s worden beschouwd als een betrouwbare en veilige vorm van vervoer. De chauffeurs zijn getrainde professionals en de voertuigen worden regelmatig gecontroleerd op veiligheid. Zoals in elke stad is het altijd een goede praktijk om te kiezen voor gelicentieerde en betrouwbare taxiservices zoals Deluxe Taxi Amsterdam voor extra gemoedsrust.

Kan ik een transfer bestellen met een chauffeur die een specifieke taal spreekt?

Ja, het is mogelijk om bij het boeken van een transfer een chauffeur te verzoeken die een specifieke taal spreekt. In Amsterdam spreken de meeste chauffeurs Nederlands en Engels. Als je echter een chauffeur nodig hebt die vloeiend een bepaalde taal spreekt, is het raadzaam om je voorkeur te vermelden tijdens het reserveringsproces om de best mogelijke ervaring te garanderen.

Betaal je btw voor een taxi in Nederland?

Ja, voor de meeste diensten moet je btw (of ‘BTW’) betalen. Het btw-bedrag wordt altijd vermeld op de bon of factuur. Als je geen inwoner bent van de Europese Unie, heb je mogelijk recht op teruggave van de btw.

Welke informatie moet ik verstrekken bij mijn bestelling?

Om je taxireservering in Amsterdam te bevestigen, moet je over het algemeen de volgende informatie verstrekken:

  • Ophaallocatie: Geef aan waar je wilt dat de taxi je ophaalt.
  • Bestemming: Vermeld duidelijk je beoogde eindbestemming.
  • Datum en Tijd: Geef aan wanneer je de taxiservice nodig hebt.
  • Contactgegevens: Verstrek je telefoonnummer en e-mailadres voor communicatie.
  • Speciale Verzoeken: Informeer over eventuele specifieke behoeften, zoals een kinderzitje of extra bagageruimte, indien van toepassing. Dit zorgt voor een soepele en op maat gemaakte ervaring.

Kan ik een taxi bestellen voor een specifiek tijdstip?

Ja, je kunt een taxi voor een specifiek tijdstip boeken in Amsterdam. Taxidiensten in de stad bieden de flexibiliteit om een ophaaltijd te plannen die past bij jouw behoeften. Of het nu gaat om een vroege ochtendrit naar de luchthaven of een late terugkeer naar je accommodatie, je kunt regelen dat een taxi op de door jou aangegeven locatie is op het tijdstip dat je hebt aangevraagd. Dit zorgt voor een handige en tijdige transportervaring die is afgestemd op jouw schema.

Hoe lang moet ik wachten nadat ik een taxi heb besteld?

Nadat je een taxi hebt besteld, zal je chauffeur wachten bij het Meeting Point binnen in de Centrale Aankomsthal van de luchthaven. Volg alstublieft de borden naar het Meeting Point. Je chauffeur arriveert doorgaans ongeveer 45 minuten na jouw landing bij het Meeting Point. Dit biedt voldoende tijd om eventuele vertragingen in de aankomst van je vlucht op te vangen.

Hoe bewerk ik mijn boeking?

Om je boeking te bewerken, kun je contact opnemen met het ondersteuningsteam van Deluxe Taxi Amsterdam. Het is raadzaam om hen zo vroeg mogelijk op de hoogte te stellen om eventuele ongemakken te voorkomen. Ze zullen je helpen bij het aanbrengen van wijzigingen, zoals het aanpassen van de timing van je boeking, om beter aan je behoeften te voldoen.

Hoe bewerk ik mijn boeking?

Om je boeking te bewerken, kun je contact opnemen met het ondersteuningsteam van Deluxe Taxi Amsterdam. Het is raadzaam om hen zo vroeg mogelijk op de hoogte te stellen om eventuele ongemakken te voorkomen. Ze zullen je helpen bij het aanbrengen van wijzigingen, zoals het aanpassen van de timing van je boeking, om beter aan je behoeften te voldoen.

Waar ontmoet ik mijn chauffeur op de luchthaven Schiphol in Amsterdam?

Je kunt je chauffeur ontmoeten bij het aangewezen Meeting Point binnen in de Centrale Aankomsthal van de luchthaven Schiphol in Amsterdam. Het is echter raadzaam om het huidige ontmoetingspunt te bevestigen bij je contactpersoon, omdat dit kan veranderen vanwege bouwwerkzaamheden of andere redenen. Dit zorgt voor een soepele en probleemloze ontmoeting met je chauffeur.

Wat als mijn chauffeur er niet is?

Als je chauffeur niet op de aangewezen ontmoetingsplek is, neem dan onmiddellijk contact op met je toegewezen contactpersoon. Hoewel het zeldzaam is, nemen we dergelijke situaties serieus en zullen we snel actie ondernemen om het probleem op te lossen. Jouw tevredenheid heeft onze prioriteit.

Hoeveel personen zijn toegestaan in een voertuig?

Een sedan biedt plaats aan maximaal 3 passagiers. Als u een grotere groep heeft, wordt het aanbevolen om te kiezen voor een minibus. Bespreek eenvoudig uw wensen met uw agent, en zij zullen dienovereenkomstig een comfortabele rit regelen.

Kan ik een voertuig van een bepaald automerk boeken?

Zeker weten! In Amsterdam kunt u kiezen uit verschillende automerken, waaronder Tesla, Mercedes en BMW, om aan te sluiten bij uw persoonlijke stijl en comfortvoorkeuren tijdens uw rit.

Kan de chauffeur mij helpen met mijn bagage en bij het instappen?

Absoluut, de chauffeur van Deluxe Taxi Amsterdam zal u niet alleen helpen met uw bagage, maar er ook voor zorgen dat u comfortabel en moeiteloos in het voertuig stapt. Hun eersteklas service omvat het gastvrij ontvangen van u met de grootste zorg en aandacht voor detail. Uw comfort en gemak staan bij hen voorop.

Kan ik betalen met buitenlandse valuta?

Ja, je kunt doorgaans betalen met buitenlandse valuta wanneer je taxi’s gebruikt in Amsterdam. Het is echter raadzaam om vooraf te bevestigen bij de taxichauffeur of het bedrijf om er zeker van te zijn dat ze de specifieke buitenlandse valuta accepteren die je van plan bent te gebruiken. Creditcards worden ook veelvuldig geaccepteerd als betaalmiddel.

Mag ik mijn huisdier meenemen in het voertuig?

Ja, je kunt je huisdier meenemen in de taxi, maar het wordt aanbevolen om dit te bespreken met onze specifieke taxibookingagent om een comfortabele en veilige rit te garanderen voor zowel jou als je huisdier, en om eventuele noodzakelijke regelingen te treffen.

Ik ben iets verloren in het voertuig, wat kan ik doen?

Als je iets in het voertuig hebt verloren, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze agent. Zij zullen je helpen bij het lokaliseren en terughalen van je verloren voorwerp. Zodra het wordt gevonden, zal je item aan je worden overhandigd.

CONTACT

ATDS Taxi
Martini van Geffenstraat 132
1068 GL Amsterdam

Heeft u nog vragen?
Neem contact op via :

E-MAIL

Antwoord binnen 1uur :
info@deluxetaxiamsterdam.com

TELEFOON

Bel ons op :
020 3030 770

CONTACT FORMULIER