ONS WAGENPARK

photo_2019-02-26_00-01-45

STANDARD CLASS

Standard Taxi

Hyundai Ionic, Nissan Leaf of  Toyota Prius.

Duurzaam, Groen en simpel. Onze duurzame prijsvechter brengen u snel en veilig van A naar B. Al onze voertuigen zijn niet ouder dan 6 jaar en zijn voorzien van de meest gangbare opties.

Max. 4


Max. 2

LARGE PEOPLE CARRIER

Ford Transit of Volkswagen Transporter

Als groep op stap? Geen probleem! Wij hebben ook voor groepsvervoer tot 8 personen de meest concurrerende tarieven. Check de bookings module voor de meest actuele tarieven.

Max. 8


Max. 8

EXECUTIVE BUSINESS CLASS

Mercedes E Classe, BMW 5-Serie of Audi A6

Wilt u indruk maken? Staat comfort hoog in het vaandel? Dan is onze Business Class de wagen die u zoekt. Deze voertuig is voorzien van alle luxe. Duurzaam wanneer het kan en altijd een eye catcher.

Max. 4


Max. 2

EXECUTIVE BUSINESS VAN

Luxe Taxi bus

Mercedes V Classe 250 AMG

Maak van uw reistijd u werktijd. De confrence seats maken het mogelijk om tijdens uw reis prettig te vergaderen. Heeft genoeg ruimte voor 6 grote koffers + 6 handbagage.

Max. 7


Max. 7

EXECUTIVE ECO+

Executive Exo+ Taxi

Tesla Model s or x

100% elektrisch met de prestaties van een Porsche een echte blikvanger. Zeer comfortabel om in rond gereden te worden en neem deel aan het verbeteren van het miliue door voor deze voertuig klasse te kiezen.

Max. 4


Max. 2

FIRST CLASS / VIP

Mercedes S Classe, Tesla Model X of BMW 7-Serie

CEO’s, Artiesten en Directeuren worden dan ook in de aller hoogste classes vervoerd. Door de meest comfortable voertuigen van de allerhoogste niveau een echte sterren allure. Wij zijn Deluxe Taxi Amsterdam!

Max. 4


Max. 2

FOTO GALLERIJ